Beveiliging en monitoring

Alarminstallaties

Wij merken dat klanten het prettig vinden dat hun vaartuig goed beveiligd is. Wij plaatsen diverse systemen zodat u op de hoogte blijft wat er met uw boot gebeurt. In geval van diefstal kunt u bijvoorbeeld uw vaartuig volgen door middel van gps. Met een camera kunt u alles in de gaten houden en hierdoor heeft u minder last van vandalisme of kunt u in ieder geval zien wie de daders waren. Voor meer informatie over de mogelijkheden van alarminstallaties neemt u contact met ons op.

Brandmeldinstallaties

Veiligheid is belangrijk, daarom is het verstandig om een brandmeldinstallatie te laten installeren door Faber Elektro Service. Wij werken met goedgekeurde producten, zodat wij zeker weten dat uw veiligheid voorop staat. Er zijn diverse eisen waar uw vaartuig aan moet voldoen als het gaat om brandveiligheid. Wij kunnen u precies vertellen hoe het allemaal werkt, waarna wij een systeem voor u kunnen installeren.

Remote control service

Met remote control service monitort en beheert u alles op afstand. Hier draait het om machine-to-machine toepassingen, waarbij een beveiligde VPN verbinding tot stand komt. Doordat op deze manier problemen te voorzien zijn, kunnen wij sneller ingrijpen. Hiermee voorkomt u dat alles stil komt te liggen. Daarnaast voert u eenvoudig updates uit op afstand. Faber Elektro Service informeert u graag over de mogelijkheden voor remote control service.

Een goed voorbeeld hiervoor is de VE.Direct to LoRaWAN -module.
Met de ‘VE.Direct to LoRaWAN’-module kunt u uw BMV, MPPT of Phoenix-omvormer aansluiten op het Victron Remote Management-portaal. U kunt informatie, zoals de accustatus of het vermogen van de zonnepanelen, overal ter wereld bekijken op uw desktop of mobiele telefoon.

VRM Online Portal
U kunt de status van uw aangesloten producten bekijken op onze gratis website voor bewaking op afstand: het VRM Online Portal. Om een beeld te krijgen van het VRM Online Portal gaat u naar vrm.victronenergy.com en drukt u op de knop ‘Probeer onze demo uit’. Het portaal is gratis.

Long Range Wide Area Network
LoRaWAN is een draadloos netwerk dat opereert op de frequentie van 868 Mhz. Het heeft een groot bereik en verbruikt slechts weinig stroom. De ‘VE.Direct to LoRaWAN’-module kan elk uur gegevensupdates via dit netwerk versturen. U hebt geen abonnement nodig om gebruik te kunnen maken van dit netwerk. Als u geen dekking hebt in uw regio, dan is het mogelijk om uw eigen gateway toe te voegen.

Waarom kiezen voor Faber Elektro Service

Jarenlange ervaring
in elektrotechniek 

Volledige ontzorging

Maatwerk

Flexibel

CONTACTGEGEVENS

Faber Elektro Service
Seestjer 6
9051 VD Stiens

Klik hier voor onze Algemene Voorwaarden

Faber Elektro Service