Energie opslag

Mogelijkheden energie opslag

Energie opslag is mogelijk op verschillende manieren. De traditionele manier zijn loodzuur accu’s, maar het is ook een optie om te kiezen voor moderne lithium-ion accu’s. Het is afhankelijk van de situatie en wat uw wensen zijn, welke optie het beste is.

Met het gebruiken en opslaan van zonne-energie bent u milieubewust én is het ook nog goed voor uw portemonnee. U neemt immers minder of zelfs geen stroom meer af van een energieleverancier!

 

Particulieren

Wilt u uw eigen energiecentrale in huis? Of juist op vakantie in caravan, camper of boot? Faber Elektro Service is een expert op het gebied van alle technologieën, waaronder ook zonne-energie en de opslag hiervan. Wij bekijken uw wensen, adviseren en kunnen zorgdragen voor de totale installatie van complete energiesystemen.

Een noodstroomvoorziening paraat hebben is ook een veelvoorkomende wens. Tijdens uw kampeervakantie of op het water is er vaak maar een minimale stroomvoorziening. Zo ook in het buitenland.

 

Zakelijk

Op kleine schaal, maar ook zeker grote schaal zijn er genoeg mogelijkheden voor energie-opslag. Eigen energie opwekken levert namelijk een goed functionerend en duurzaam elektriciteitsnetwerk. Dit gebeurd vaak door middel van zonne-energie.

Op zakelijk gebied zijn er vele toeslagen beschikbaar. Hierover volgt binnenkort meer informatie.

Waarom kiezen voor Faber Elektro Service

Jarenlange ervaring
in zonne energie

Volledige ontzorging

Maatwerk

Flexibel

CONTACTGEGEVENS

Faber Elektro Service
Seestjer 6
9051 VD Stiens

Klik hier voor onze Algemene Voorwaarden
Klik hier voor ons Privacybeleid.

Faber Elektro Service