Engineering

Faber Elektro Service doet al jarenlang aan engineering in elektrotechniek. Wij hebben inmiddels ruime ervaring in het tekenwerk.

Bij de engineering gaat het echt om de ontwerpfase van de elektrische installatie, het engineeringswerk specifiek voor elektrisch. Het ontwerpen doen wij vanuit onze eigen locatie. Wij informeren u graag over de mogelijkheden als het gaat om engineering.

Engineering voor de Jachtbouw

Laat u een nieuwe jacht bouwen? Faber Elektro Service ontwerpt na overleg alle elektrotechniek voor uw nieuwe jacht. In overleg met u en de bouwers van de jacht kijken we naar de wensen die u heeft op het gebied van elektrotechniek. Denk aan navigatiesystemen, alarminstallaties, brandmeldinstallaties, maar bijvoorbeeld ook de aansluitingen zodat u internet en tv heeft op uw jacht. We geven u advies over de mogelijkheden en zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is.

Engineering voor de Beroepsvaart

Net zoals bij de jachtbouw biedt Faber Elektro Service de mogelijkheid om de engineering van uw schip te doen. Hierbij houden wij rekening met de toepassing van producten, welke in het bezit moeten zijn van een keuringscertificaat. Faber Elektro Service werkt met SEE Electrical voor het tekenen van de elektrische schema’s. Hier hebben wij meerdere jaren ervaring mee, waardoor u zeker weet dat de engineering goed is geregeld.

Engineering bij besturingstechniek

Op het gebied van besturingstechniek kunnen wij ook engineering voor u realiseren. Wij zijn bekend met alle machinebouw reglementen en de NEN normering. Wij weten waar alle besturingstechniek en engineering aan moet voldoen. Wij adviseren u hier dan ook graag over. Daarnaast nemen wij graag de mogelijkheden met u door.

Waarom kiezen voor Faber Elektro Service

Jarenlange ervaring
in engineering

Volledige ontzorging

Maatwerk

Flexibel

CONTACTGEGEVENS

Faber Elektro Service
Seestjer 6
9051 VD Stiens

Klik hier voor onze Algemene Voorwaarden
Klik hier voor ons Privacybeleid.

Faber Elektro Service