Off-Grid Systemen

Energie genereren en opslag

Als wij het hebben over off-grid systemen, hebben wij het voornamelijk over zelf energie genereren en energie opslag. Het is mogelijk om zelf te zorgen voor de energie die u in totaal verbruikt. Wij installeren een systeem voor u, waarmee u energie opwekt. Vervolgens gebruikt u deze energie. De zonne-energie wordt opgeslagen in de batterij, waarna de batterij het weer omzet met behulp van een omvormer. Op deze manier bent u compleet zelfstandig en niet afhankelijk van een elektriciteitsnet, u produceert dit immers zelf. Dit levert u veel voordelen op.

Subsidie

Doordat de overheid self consumption stimuleert, is het in sommige gevallen mogelijk om hier subsidie voor te krijgen. Landelijke subsidie op zonnepanelen is er al een paar jaar niet meer. MAAR diverse gemeentes hebben WEL eigen regelingen. Daarnaast is het voor iedereen mogelijk de betaalde BTW over aanschaf en installatie van zonnepanelen terug te krijgen van de Belastingdienst. 
 

Schema’s voor zonne-energie systemen

Waarom kiezen voor Faber Elektro Service

  Volledige     
  ontzorging

  Maatwerk

  Flexibel

Faber Elektro Service informeert u over de mogelijkheden, waarna wij een systeem voor u kunnen installeren. Er zijn verschillende opties en daarnaast is off-grid toepasbaar in veel verschillende situaties.

Denk aan woningen, bedrijfspanden, campers, caravans of in boten.

 

CONTACTGEGEVENS

Faber Elektro Service
Seestjer 6
9051 VD Stiens

Klik hier voor onze Algemene Voorwaarden
Klik hier voor ons Privacybeleid.

Faber Elektro Service