Onderhoud & Scan

Onderhoud / scan voor Jachtbouw en Beroepsvaart

Faber Elektro Service is ervan overtuigd dat veel problemen te voorkomen zijn. Zoals u uw auto regelmatig laat controleren, is dit bij een vaartuig ook verstandig.

Wij beschikken over een warmtebeeld camera.
Als u uw vaartuig door Faber Elektro Service laat scannen, kunnen wij makkelijk en snel op tijd problemen constateren en deze verhelpen voordat u hier last van krijgt. Denk hierbij aan het voorkomen van slijtage en/of stilstand van installaties aan boord. Daarnaast kunnen wij met een elektrotechnisch systeem alles op afstand beheren en monitoren, waardoor eventuele problemen op tijd worden geconstateerd.

De wetgeving of uw verzekering kan een periodieke inspectie van elektrische installaties verplichten.
Wij kunnen dit verzorgen zodat deze voldoet aan de NEN 3140. Volgens NEN 3140 beoordeelt de inspectie een installatie visueel door meting en beproeving. U ontvangt na de scan een rapportage met daarin een gedetailleerde lijst van eventuele onvolkomenheden. Tevens zal er worden aangegeven hoe deze onvolkomenheden opgelost moeten worden om weer een veilige en bedrijfszekere installatie te hebben.

Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor een analyse van de inspectiefrequentie van de installatie. Zonder deze analyse zal de wettelijke inspectietermijn eenmaal per jaar zijn. Met deze analyse kan worden aangetoond dat een langere inspectie interval mag worden toegepast.

Ook besturingstechniek is gevoelig voor defecten

Daarom is het verstandig ook dit regelmatig te laten controleren. Onderhoud uitvoeren aan de hand van een scan is daarom ook voornamelijk preventief, om de problemen voor te zijn. U wilt natuurlijk een betrouwbaar systeem, zodat alles zonder problemen door kan blijven draaien. Faber Elektro Service helpt u hierbij door zo’n scan uit te voeren. Het is immers altijd beter om te voorkomen dat er een machine uitvalt!

Waarom kiezen voor Faber Elektro Service

Jarenlange ervaring
in elektrotechniek

Volledige ontzorging

Maatwerk

Flexibel

CONTACTGEGEVENS

Faber Elektro Service
Seestjer 6
9051 VD Stiens

Klik hier voor onze Algemene Voorwaarden
Klik hier voor ons Privacybeleid.

Faber Elektro Service