Ons team

Het team van Faber Elektro Service

Iedere medewerker heeft zijn / haar eigen verantwoordelijkheid bij Faber Elektro Service. Ben jij nieuwsgierig wie waar verantwoordelijk voor is binnen Faber Elektro Service? Maak hieronder kennis met onze medewerkers. 

Ik ben Arjan Faber en sinds oktober 2011 ben ik gestart met Faber Elektro Service om diverse klanten te ondersteunen met de aanleg van de elektrische installatie op een verantwoorde wijze aan boord van de beroepsvaart sector en de luxe jachtbouw. Voor 2011 was ik al een kleine 10 jaar werkzaam in dezelfde branche waar ik heel veel kennis en ervaring heb opgedaan.

We hebben de afgelopen jaren een sterke groei kunnen realiseren waardoor mijn werkzaamheden van monteur die veel onderweg was zijn veranderd naar veel werkzaamheden op kantoor. Het is voor mij nog steeds elke dag een uitdaging om naar nieuwe innovaties te kijken en die toepasbaar maken in ons werkgebied.

Ik ben dagelijks verantwoordelijk voor het project management / inkoop en het opzetten van de planning om ervoor te zorgen dat we met elkaar als team de werkzaamheden kunnen uitvoeren.

Mijn vrije tijd besteed ik aan mijn gezin en mag graag motorrijden.

Arjan Faber

Eigenaar

Ik ben Sanne Faber. Sinds 2015 ben ik naast mijn oude baan in de zorg op de achtergrond van start gegaan met de administratie werkzaamheden van Faber Elektro Service. Dit was voor mij een leuke uitdaging met veel afwisseling. Hierdoor kon Arjan zich weer richten op andere werkzaamheden binnen het bedrijf.

Het is fijn om ook betrokken te kunnen zijn binnen het bedrijf.

Mijn werkzaamheden bestaan uit de Financiële / Personeelsadministratie en planning.

In mijn vrije tijd breng ik graag zo veel mogelijk tijd door met ons gezin en mag ik graag creatief bezig zijn met verschillende dingen.

Sanne Faber

Administratief medewerkster

Mijn naam is Nancy en ik ben sinds de lente van 2017 werkzaam bij Faber Elektro Service als administratief medewerkster. Ik ondersteun mijn collega’s op administratief gebied en planning, neem het stuk website en webshops tot mijn verantwoording en overige grafische vormgeving.

In het verleden heb ik gewerkt als gastvrouw, grafisch ontwerper en behoren diverse secretariële werkzaamheden ook bij mijn werkervaring.

In mijn vrije tijd spendeer ik lekker veel tijd aan mijn gezin, fotografeer ik met veel plezier en sta ik graag straaljagers te spotten bij Vliegbasis Leeuwarden.

Nancy

Administratief medewerkster & Marketing

Mijn naam is Gerjan en ik ben eind 2015 begonnen bij Faber Elektro Service als assistent monteur. Mijn werkzaamheden binnen Faber Elektro Service bestaan inmiddels uit het ontwerpen en tekenen van complete elektrische installaties van schepen. De werkzaamheden op locatie worden vervolgens door mij en mijn collega’s uitgevoerd.

Mijn vrije tijd besteed ik het liefst aan mijn gezin en motorrijden.

Gerjan

Tekenaar / Eerste monteur

Ik ben Alwin en ik ben werkzaam in zowel nieuwbouw als bestaande schepen.
In het verleden heb ik diverse opleidingen en cursussen gevolgd zoals:
–  Allround maritiem
–  Elektro monteur
–  Vaarbewijs klein 1 en 2
–  Marifoon
–  Heftruck

Door de tijd heen heb ik van mijn werk mijn hobby gemaakt. Ik ben begonnen in de woningbouw en kwam er al snel achter dat dat niks voor mij was. Vervolgens heb ik een opleiding maritiem gevolgd voor mijn eigen “hobby” wat dus uitdraaide tot een baan in de watersport waar ik dagelijks met veel plezier naar toe ga.

Alwin

Monteur elektronische installaties

Mijn naam is Joey en ik ben in de zomer van 2018 begonnen als magazijnmedewerker bij Faber Elektro Service.

Mijn werkzaamheden bestaan uit voorraadbeheer en het klaarleggen van de materialen voor onze elektromonteurs. Dit met als doel het zo goed mogelijk ondersteunen van mijn collega’s, met zo weinig mogelijk oponthoud. Verder neem ik een deel van de inkoop op me en ben ik verantwoordelijk voor de bestellingen van onze webshops.

In mijn vrije tijd doe ik graag aan sport en besteed ik tijd met vrienden. Verder bezoek ik in de zomer graag een festival.

Joey

Magazijnmedewerker & Voorraadbeheerder

Mijn naam is Patrick.
Sinds mei 2019 ben ik bij Faber Elektro Service gekomen als verantwoordelijke voor de planning, daarnaast doe ik ook een deel van de projectbewaking. Ik vind het fijn om samen met mijn collega’s elke dag de uitdaging aan te gaan om Faber Elektro Service steeds dat stukje beter te maken dan dat het al is!

Mijn vrije tijd breng ik het liefste door samen met mijn vriendin, doe ik aan zaalvoetbal en loop ik zo nu en dan een rondje hard.

Patrick

Planning & Projectbewaking

“Tekst Peter volgt binnenkort.”

Peter

Eerste monteur

Ik ben Hylke en ben werkzaam bij Faber Elektro Service als leerling elektromonteur.
De opleiding die ik volg is Eerste monteur elektro technische systemen. Mijn werkzaamheden bestaan uit kasten- en panelenbouw en ik ga regelmatig met een collega mee voor montage op locatie. 

Bij het voetbalteam van mijn broertje tref je mij aan als grensrechter, maar zelf voetbal ik in mijn vrije tijd ook graag met vrienden. Daarbuiten zit ik op de sport kaatsen en ga ik graag naar een feestje.

Hylke

Leerling elektromonteur

Vacatures

Wil jij ook deel uit maken van ons team? Bekijk dan onze vacatures en ontdek naar welke collega’s wij nog op zoek zijn!

CONTACTGEGEVENS

Faber Elektro Service
Seestjer 6
9051 VD Stiens

Klik hier voor onze Algemene Voorwaarden
Klik hier voor ons Privacybeleid.

Faber Elektro Service