Over ons

In 2011 besloot Arjan Faber om Faber Elektro Service op te zetten, inmiddels het beste adres voor elektrotechniek in Friesland!. Nadat hij jaren ervaring in de elektrotechniek had opgedaan in dienst van een bedrijf, besloot hij om zelf de kennis en expertise voort te zetten met een eigen bedrijf. De eerste twee jaar werkte hij hard om alles in de lucht te krijgen: met succes. In 2013 neemt hij zijn eerste werknemer aan en op dit moment bestaat Faber Elektro Service uit tien werknemers.

Wij als Faber Elektro Service worden geroemd om onze expertise en het kwalitatief goede werk dat wij afleveren. Er zijn weinig specialisten als het gaat om de installatie van elektrische systemen aan boord van de jachtbouw en beroepsvaart. Wij hebben voor ogen om alle systemen nog soepeler te laten lopen, dit door regelmatige scans en onderhoud.

Alle werknemers hebben veel kennis paraat, waardoor wij ook altijd zoeken naar nieuwe mogelijkheden voor de klant. Faber Elektro Service werkt aan een passende installatie voor uw boot en geeft u met alle plezier advies over de mogelijkheden.

Wij hebben een werkruimte waar wij voornamelijk het voorwerk uitvoeren, zoals het doorspreken van uw wensen, het ontwerpen en tekenen van de installaties en de kasten- en panelenbouw. Daarnaast zijn wij voornamelijk aan het werk op locatie.

We hebben diverse service auto’s en komen dan ook graag naar u toe. Voor meer informatie over de installatie van een systeem bij jachtbouw of beroepsvaart, de mogelijkheden op het gebied van besturingstechniek en off-grid systemen, neemt u contact met ons op. Al onze medewerkers staan voor u klaar.

CONTACTGEGEVENS

Faber Elektro Service
Seestjer 6
9051 VD Stiens

Klik hier voor onze Algemene Voorwaarden
Klik hier voor ons Privacybeleid.

Faber Elektro Service