Reparaties

Reparaties voor de Jachtbouw en beroepsvaart

Zodra er storingen ontstaan aan boord, dan staan wij voor u klaar! Wij springen snel in op het moment dat u problemen ondervindt. Wel is het belangrijk dat wij een goede analyse kunnen maken van de situatie. Wij rijden graag naar u toe om het probleem vast te stellen en op te lossen.

Daarnaast is Faber Elektro Service in staat om een systeem aan boord aan te leggen, waardoor wij alles op afstand kunnen monitoren. In het geval van een defect, zien wij op afstand wat het probleem is. Wij nemen vervolgens de benodigde materialen mee, waardoor wij dit snel oplossen. Zo hoeft u niet lang te wachten op reparatie en hoeft u niet twee dagen vrij te houden voor de analyse en de daadwerkelijke reparatie.

U kunt bij ons een service contract afsluiten, waarbij Faber Elektro Service storingsdienst heeft en 24/7 beschikbaar is voor reparatie.

Reparaties bij besturingstechniek

Wij komen vaak op locatie voor reparaties. Als er problemen ontstaan in een besturing, dan analyseren wij het probleem en zoeken wij naar een oplossing. Het kan bijvoorbeeld zijn dat de besturingstechniek verouderd is of simpelweg niet meer werkt. We vervangen eventueel componenten die defect zijn, zodat de complete installatie weer verder kan draaien. Wij zijn in het bezit van diverse service auto’s, waardoor wij eenvoudig naar u toe komen om de reparatie uit te voeren.

Waarom kiezen voor Faber Elektro Service

Jarenlange ervaring
in elektrotechniek

Volledige ontzorging

Maatwerk

Flexibel

CONTACTGEGEVENS

Faber Elektro Service
Seestjer 6
9051 VD Stiens

Klik hier voor onze Algemene Voorwaarden
Klik hier voor ons Privacybeleid.

Faber Elektro Service